Huttendorp 2021: Inschrijvingen openen op 1 juni

De hele zomervakantie binnen zitten? Niets daarvan! Op donderdag 26 en vrijdag 27 augustus vindt de vierde editie van Huttendorp Gorssel plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald. Huttendorp is een huttenbouwevenement voor kinderen vanaf 6 jaar (groep 3) uit de omgeving van Gorssel, Harfsen, Epse, Eefde en Joppe.

Naast hutten bouwen staan ook nog een aantal leuke spellen op het programma. Op donderdagmiddag spelen we met z’n allen een groot bosspel. Op vrijdag kun je bij enkele mini-games nog extra aankleding verdienen voor jouw hut! Bouw jij de beste hut en win jij dit jaar de gouden spijker?

Vol = vol!
Gezien het succes van vorige editie – ruim 100 deelnemers – verwacht de organisatie dat de 120 beschikbaar gestelde plekken snel vol zitten. De inschrijvingen zijn geopend vanaf 1 juni. Spijker deze datum dus in je agenda. Deelname bedraagt € 30,00, hiervoor krijg je – naast een onvergetelijk einde van je zomervakantie – een paars Huttendorp T-shirt en een stevige Gallische lunch!

Gratis deelnemen?
De organisatie van Huttendorp Gorssel stelt vijf plekken beschikbaar voor mensen met financiële uitdagingen. Plezier hebben en vrienden maken moet voor iedereen mogelijk zijn! Voor meer informatie stuur je een e-mail naar Diana Kroeze, via dieks@scouting-ijsselgroep.nl

Ook helpen met hutten bouwen?
Wil je als vrijwilliger meebeleven in de gezellige en ontspannen sfeer van Huttendorp Gorssel? Geef je dan snel op! Al vanaf 13 jaar oud mag je meehelpen met het bouwen van hutten en tijdens de bosspellen. Ouders zijn ook meer dan welkom. Ook als je niet zo handig bent met hamers en zagen! Daarnaast zijn we nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor de opbouw of afbraak op dinsdagavond 24 augustus en zaterdag 28 augustus. Als beloning krijg je een gratis Huttendorp T-shirt én mag je meedoen met de BBQ op vrijdagavond 27 augustus, die speciaal voor alle vrijwilligers wordt georganiseerd!

Shopping Cart