Alle plekken zijn vergeven.    

Deelnemers

Op 29 en 30 augustus 2019 vindt er weer een nieuwe editie van Huttendorp Gorssel plaats! Huttendorp Gorssel staat in het teken van Asterix en Obelix. Samen met jouw teamgenoten bouw jij je eigen Gallische hut. Is jouw Gallische hut bestand tegen de Romeinen?

   Huttendorp Gorssel vindt plaats op 29 en 30 augustus - je bent beide dagen welkom!
  Deelname aan Huttendorp Gorssel kost € 25,00 per deelnemer
   Lunch voor beide dagen wordt geregeld
  Je krijgt een gratis Huttendorp T-shirt!
  Je mag zelf groepjes maken tijdens Huttendorp Gorssel. Nodig dus al je vrienden uit!

Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de organisatie via info@huttendorpgorssel.nl

Huttendorp Gorssel is vol!

Helaas, de inschrijvingen zijn vol! Huttendorp Gorssel wil graag veiligheid en kwaliteit kunnen garanderen. Daarom biedt het evenement plaats voor maximaal 100 deelnemers en 30 vrijwilligers. Om veiligheid voor een groter aantal deelnemers te kunnen waarborgen, zijn meer vrijwilligers nodig. Doordat Huttendorp nog aan het groeien is, verwachten wij niet in één keer op voldoende vrijwilligers voor een groot deelnemersaantal te kunnen rekenen. Geef je dus op als vrijwilliger, zodat we komende jaren meer deelnemers kunnen toelaten! Daarnaast bieden de bossen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald beperkt plek, zo zit de kampvuurkuil van Scouting IJsselgroep bijvoorbeeld vol bij 130 deelnemers en vrijwilligers.