Over Huttendorp

Huttendorp Gorssel

Het evenement ‘Huttendorp Gorssel’ is een jaarlijks terugkerende activiteit waarbij ruim honderd kinderen vanaf 6 jaar uit de regio (Gorssel, Epse, Eefde, Harfsen, Almen, Joppe e.o.) een fantastische hut kunnen bouwen en verschillende spellen doen met vriendjes en vriendinnetjes. Huttendorp Gorssel vindt plaats aan het einde van de schoolvakantie (regio midden). De activiteit vindt plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald aan de Kwekerijweg 5 in Gorssel.

Huttendorp Gorssel is in 2018 ontstaan als initiatief vanuit een paar scouts van Scouting IJsselgroep. Mede dankzij diverse sponsoren en partners hebben wij tot heden Huttendorp Gorssel tot een succes kunnen laten leiden.

Huttendorp Gorssel staat open voor nieuwe partners en sponsoren. Kan uw organisatie, met behulp van een donatie in de vorm van geld of materialen bijdragen aan een succesvolle editie van Huttendorp Gorssel? Wil jij (namens jouw organisatie) bijdragen aan Huttendorp Gorssel, bijvoorbeeld in de vorm van kennis, een netwerk of organisatietalent? Neem dan eveneens contact op via [email protected]

Scouting IJsselgroep

Huttendorp Gorssel wordt mede mogelijk gemaakt door Scouting IJsselgroep.
Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In actief samenspel met leeftijdsgenoten wordt een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Met respect voor zichzelf en hun omgeving leren leden eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Shopping Cart