Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht

Voorgaande edities van Huttendorp waren een enorm succes, mede door de inzet van ruim 40 vrijwilligers! Ook komende editie van Huttendorp wordt er weer een beroep gedaan op vele vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen Huttendorp, zo simpel is het! Help jij ook (weer) mee?

Door je in te zetten tijdens Huttendorp Gorssel bezorg je vele kinderen een fantastische afsluiting van de zomervakantie! Wat krijg je ervoor terug? Een geweldige ervaring in een leuke, gezellige en ontspannen sfeer!

Aanmeldformulier

Tijdens Huttendorp zelf zijn er verschillende taken te verdelen. Voor het begeleiden van de verschillende bouwteams zoeken wij het grootste aantal mensen. Daarnaast zoeken wij mensen voor de catering, het klaarzetten van spelmateriaal, het schoonhouden van de sanitaire voorzieningen en ga zo maar door.

Mocht je je graag willen inzetten voor een specifieke taak; geef dit dan even aan in het opmerkingenveld. In dit veld kun je ook andere zaken aangeven, bijvoorbeeld als je vragen hebt. Wij proberen zoveel mogelijk met voorkeuren rekening te houden, maar houd er rekening mee dat dit niet in alle gevallen gaat lukken.

Mochten er vragen zijn dan horen wij het uiteraard graag! Alvast hartelijk dan voor jullie hulp!

Meld je nu aan

Let op: op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus is om 09.15 uur 's ochtends een vrijwilligersbriefing. Deze is belangrijk voor nieuwe én ervaren Huttendorp-vrijwilligers.
Winkelwagen